★Today’s Diary — [130703] Have you got a girlfriend?

It was all started when I just got home from school with a really-not-in-good-mood condition. You know what?

Was a bitch who talked and acted as if she was a queen of  some jerk, dammit!

I bumped my back against the bed. What a shit bad hair day I had just done! Facebook would make me better, I thought.

And…

This status got me up.

SC20130618-155203

First, I found out that it was about their couple *ehem* bracelets.

ehem]

Sungmin always wears it even till today—no one noticed at first, just thinking it was some attributes. I don’t know about Effie. But found some of her photos wearing the bracelet too.

BOF-PUJCMAIQlAb

BOF_DnNCIAQR_lY

“Inikah yg namanya partner drama musical?”

capture-20130621-225521

And I found this…

786650722

But they look so in love each other… I have to admit, they match WELL

922887_546446348752723_361966955_n

And about this…

SC20130618-153941

Yes, it was about bracelet *again*, but this one was different. “SM ♥ JH“~ (Jihoon is Effie’s real name)

781896939

Both didn’t speak up till today, though. But their actions show everything… Sungmin’s ring

783251271

I don’t know… But it was just my feeling that there has something with this ring

783248059

And recently, Sungmin has got a new tattoo on his wrist (?). It was a sentence in Spanish, “Naci para conocerte (I was born to meet you).”

BN1gR0WCQAAEV2-

He is in love… Everyone knows that. One thing that we need now is only a confirmation from him. By the way, she is pretty… and simple… I love her~ *nodnod*

782156872

Just wish the best for him. Although I am not that willing to… My 4-years-love ㅠㅠ

  1. Annyeong^^

    lagi blog walking dan ketemu ini… astaga… /tarik napas/

    Entah harus ngomong apa, kalau memang mereka beneran ‘ehm’ itu.. marah juga nggak ada gunanya. Masa kita nggak senang kalau idola kita bahagia :-) (meskipun nggak tahu bakalan kenapa kalau sampai kyu ‘nanti’ punya pacar) TT.TT

    • annyeong, welcome here~ [/^^]/

      aku sebenarnya setuju aja kalo mrka pacaran ato mo nikah. tapi shock dan gak relanya pasti tetep ada, pdhal sukaaa liadnya kalo mrka lgi kasmaran >< apalagi kalo pemberitaannya tibatiba, serangan jantung sdh -_- *lebeh*

      thanks for visiting :^) *ikut emot Siwon*

      • Yah, itu.. shock dan nggak rela pasti. Berasa kehilangan gitu, sejenis nggak ada saudara yg bakalan gangguin kita lagi. Wkwkwkwk XD

        Sama-sama :)) *nggak ikut siapa-siapa*

      • *cari tombol like* hu’um! >< walopun mereka nanti tetep interaksi sama fans, kalo uda punya keluarga kan pasti mereka fokusnya lebih ke keluarganya T^T *lap ingus*

  2. Saengiii..
    Wuah ini toh postingan yg saeng crita.in kmaren,
    Bru smpat brkunjung nih saeng. Kekekeke

    Huhh..
    Ngmngin effie g pernah ad hbis.a saeng.
    Rela g rela jg sih.
    Tp yah mau gmana lg saeng T.T

    • kalo Umin uda konfirmasi ini gak bener, pasti kita juga berenti bahas saking lega kok xD *walopun saeng uda yakin ini 60~70an% bener T^T #sotoy*

      • Yah kalo effie emang bwa pngaruh baik bwt umin g ada slah.a jg, eon cenderung ngedukung *bawabannerSungJiCouple

        Tp kalo effie cman ngerepotin umin d.umurnya yg msh muda dgn sfat kekanakannya.
        Hm,
        Mending pilih eon aja .
        Kkkk *promosiindiri

  1. No trackbacks yet.

— JUDGE HERE★ —

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: